Om oss

Vår familj består av mig själv, Pia, min sambo, Tomas och vår son.

Vi har under många års tid tillbringat ledigheter i Thailand och tilltalades av tanken på att någon gång kunna spendera ännu mer tid där i ett eget hem. När vi började leta bostad i Thailand höll vi mest till i Hua Hin, mycket för golfens skull. Av en slump blev vi introducerade till östsidan av Thailand och hamnade i den lilla byn Mae Phim med dess tre kilometer långa sandstrand. Vi föll genast för den genuina charmen och det var ingen tvekan om att vi nu hade hittat vårt drömställe. Seaview Condominium hade precis börjat byggas och där valde vi en fyrarumslägenhet på fjärde våningen med fri utsikt över havet och ett härligt poolområde.

Nu blev det till att åka hem och planera in nästa resa. Min syster och hennes familj köpte lägenheten ovanför oss så till att börja med åkte vi ner tillsammans för att inreda. Vi hittade en mycket duktig snickare som byggde det mesta av inredningen. Jag har alltid velat inreda ett hem i Asien i en mörk kolonialstil med härliga textilier och resultatet blev precis vad jag hade hoppats på. Det blev faktiskt flera resor ner innan lägenheten var färdiginredd.

Nu har vi varit i Mae Phim ett par veckor och jag längtar redan tillbaka. Det är så fantastiskt att kunna sätta sig på balkongen en tidig morgon, titta ut över havet och se dagen börja. Lika härligt är det att avsluta dagen på samma sätt efter många dopp i det varma havet eller i poolen och en underbar middag på någon av de många seafoodrestauranger som Mae Phim är känt för. Men nu får vi tåla oss till nästa gång.

Ni är varmt välkomna att hyra vår lägenhet. Tveka inte att höra av er!

 

Pia

 

 

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.